Biológia Alapdiploma dunedin Új-Zélandon

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 dunedin Új-Zélandon

Biológia

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Bachelor diplomát a biológiai és élettudományok van szó azzal a felfogással, élőlények. A tanítások tartomány a biológia, az élő szervezetek és a szervezet a növényi és állati birodalmak a molekuláris szintű kémiai kölcsönhatás.

Új-Zéland egy szigetország a Csendes-óceán délnyugati részén. Az ország földrajzilag két fő landmasses -, hogy az Észak-és Dél-szigetek - és számos kisebb sziget. Külföldi diákok kell, hogy a tanuló vízumot, és megfelelő szinten készpénz költeni annak érdekében, hogy vállalja a tanulmányok egy új-zélandi székhelyű oktatási intézmény. Új-Zéland oktatási intézmények tájékoztatják a megfelelő bevándorlási hatóságok, ha a hallgató már nem, hogy részt vegyen a beiratkozott tanfolyamok, akik ezt követően felfüggesztheti vagy megszüntetheti, hogy a diákok 's vízum. Az oktatási intézmények gyakran cserélni a beiratkozási és a részvétel elektronikus úton az adatokat más kormányzati szervek feladata, hogy tanulói segítséget.

Dunedin 's legnagyobb iparág felsőoktatás ez a város tulajdonában van a legrégebbi egyetem Új-Zéland: University of Otago. Dunedin ad otthont számos más jelentős intézmények, mint például Otago Polytechnic Institute és Dunedin College of Education. Diákok figyelembe nagy része a teljes népesség Dunedin.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák dunedin Új-Zélandon 2017

Mutass többet

Bachelor Of Kulináris Művészetek

Otago Polytechnic
Campus Nappali 3 év February 2017 Új-Zéland Dunedin

Előre a tanulmány a kulináris művészetek és máris jól felszerelt egy izgalmas karriert, mint egy élvonalbeli [+]

Biológia Alapképzések dunedin Új-Zélandon. Keen, hogy letegye névjegyét a kulináris világ? Kreatív, motivált és hajlandó kipróbálni új dolgokat? Akkor ez a program az Ön számára! Cookery diplomások iránti kereslet az egész világon a legkülönbözőbb iparágakban. Előre a tanulmány a kulináris művészetek és máris jól felszerelt egy izgalmas karriert, mint egy élvonalbeli szakács, kézműves élelmiszer-termelő, élelmiszer író, tanár, vállalkozó, vagy promóter. Lehetőségeket is felmerülhet az üzleti menedzsment, illetve az önfoglalkoztatás. Csatlakozzanak a világ vezető képesítést, hogy vesz új-zélandi élelmiszer-kultúra új magasságokba - az egyetlen a maga nemében a déli féltekén. Ez a fejlett, alkalmazott mértékben az Ön számára a tudás, eszközök és technikák, amelyek fokozzák az foglalkoztatási potenciáljának belül szakmai Culinary Arts. Részesülnek töltött idő a képzési étterem és virágzik irányítása alatt a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. Válassza ki, hogy összpontosítson egy öt speciális területeken: Étterem / Hotel Chef, Artisan Producer, Management, Media and Technology vagy harmadlagos tanár. Nemzetközi díj: 21.580 Ft (az első évben) Belépési követelmények A nemzetközi diákok egyénileg fogják értékelni, hogy biztosítsuk találkozol fokú szintű felvételi követelményeket. Ha az angol nem az első nyelv, akkor azt is igazolnia kell az angol nyelvtudás egyenértékű IELTS teljes zenekar pontszám (tudományos) 6,0, a nem kevesebb, mint 6,0 írásban és beszéd, és nem kevesebb, mint 5,5 olvasott és hallott szöveg. Portfolio követelmények Meg kell adnia a portfolió részeként a pályázati folyamat. Ez a portfólió tartalmaznia kell: A CV részletezi a képesítések / tanulmányi eredménye, az Ön érdekeit és a hobbi, a felelős pozíciót már kimondta (egyaránt, és ki az iskolából), és részleteit a munkatapasztalat (fizetett vagy önkéntes). A pályázati levél, legfeljebb 500 szó, arról, hogy miért azt választotta, hogy alkalmazza a Bachelor of Culinary Arts, a várakozásokat a program, a karriered céljait ezen a téren, és a lépéseket már megtette a haladást azoknak karrier célok és javítja esélyeit arra, hogy részt vehet a programban. Kérjük, ne feledje, hogy tartalmazza a tudományos feljegyzések a pályázathoz (Angol fordítások szükséges, ha nem angolul). Azoknak középiskolásoknak vagy friss pályakezdő - NCEA eredmények vagy azzal egyenértékű. Ha még a középiskolában, kérjük, sorolja fel, milyen tantárgyakat tanul ebben az évben, és milyen szinten. Más kérelmezők esetében - példányban releváns eredményeket és / vagy képesítéseket. Kérjük, adjon hiteles másolatot a képesítések és átiratok - ne küldjön eredeti dokumentumokat. Ha bármilyen kérdése van a benyújtását a tárca, vegye fel a kapcsolatot az Élelmiszer Tervező Intézet. Kiegészítő dokumentáció Meg kell adnia hiteles másolatait igazolására, és igazolást a lakóhely (adott esetben). Kiválasztási eljárás Megfelelően képzett pályázók sem fogadható el a programot, vagy adott ideiglenes belépést évben a program egyik. Támogatásra jogosult pályázók lesz kiválasztva segítségével számos azonosított kritériumok. Amennyiben a pályázók száma, akik megfelelnek a kiválasztási folyamat követelményei meghaladják a rendelkezésre álló helyeket, az ítélet szakmai személyzet meghatározásához használt e adott azonnali belépés és a forgalomba várólistára. A sikeres pályázók küldött részletes tájékoztatást beiskolázási eljárások, hitelek, kezdő időpontját a következő évre, és minden olyan információt, amely szükséges lehet, hogy megkönnyítsék a zökkenőmentes bevezetés a programot. A pályázóknak, akik nem felelnek meg az elfogadási kritériumokat fog irányulni, hogy a tanmenetet, hogy felkészítse őket kérelmet a következő évre. További költségek Alatt indukciós idő, akkor lehetősége van arra, hogy megvásárolja a teljes egyenruhában re Otago Politechnikai által preferált beszállító. Meg kell várni, hogy költeni körülbelül $ 1,000 programhoz kötődő berendezések. Ez fedezi majd a "pálya kapcsolatos költségek" részében a diákhitel (ha jogosult). További tanulmányi lehetőségek Az ilyen mértékű lesz az ugródeszka a további felsőfokú tanulmányokat a kulináris művészetek. Program sajátos kockázatokat Számos munkahelyi biztonság és egészségvédelem (OSH) kapcsolatos kérdéseket gyakorlati munka területeken jellemző a kereskedelmi vendéglátás környezetben. Ezek közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, égési sérülések a forró folyadék vagy forró tárgyak és a vágások az éles eszközök. Akkor hozzáférhet a tájolást füzetet, amely magában foglalja a program konkrét kockázatok részletesebben. A munkaterhelés Természetesen a munka a program megköveteli mintegy 20 órányi irányított tanulmány formájában tantermi és workshopok hetente. Várható, hogy fog költeni körülbelül 20 óra a saját idejét önállóan irányított vizsgálatban annak érdekében, hogy sikeresen befejezni a programot. Alkalmazza október 31- GYFK/Válaszok Mi a minimális / maximális életkor alkalmazni? Nincs maximális életkor alkalmazni, feltéve, hogy Ön egy valódi diák. Általában a diákok kezdik programok legalább 18 éves. Mennyi ideig tart egy tanulmányt venni? Egyetemi diplomák három év, oklevelek általában két év és tanúsítványok egy év. Graduális és posztgraduális képesítést is eltarthat 1-2 év alatt fejezik be. Mi a helyzet a nemzetközi elismerést? Minden képesítések nemzetközi elismerésének. Ön tudja, hogy a Otago Műszaki egyetemi diplomát, és alkalmazni kell más nemzeti és nemzetközi felsőoktatási intézmények graduális és posztgraduális tanulmányaikat. Mennyit lehet keresni diákként? Azok a hallgatók, akik jogosultak a munka közben tanul kaphat okozati munkahely olyan területeken, mint a vendéglátás vagy más szolgáltató iparban. Az Ön órabér valószínűleg közötti NZD $ 13-15. Mire van szükségem az én tanuló vízummal? Az Ön Otago Műszaki ajánlat a Place írni. Ez a levél azt jelenti, hogy nem ismerik el tanulni. Azt is kimondja, a tanfolyam díja, amelyet meg kell fizetni az első a legközelebbi Új-Zéland nagykövetség, konzulátus, vagy bevándorlási hivatal. Ezután kap egy elismervényt a fizetési tőlünk. Meg kell benyújtaniuk a két dokumentumot (az ajánlat a hely és a nyugta díjak), valamint a bizonyíték arra, hogy van elegendő pénz a megélhetési költségek, és a visszatérő nemzetközi jegy vagy bizonyíték elegendő pénz, hogy vesz egy, a legközelebbi Új-Zéland nagykövetség, konzulátus, vagy bevándorlási hivatal. Mert programokat lehet hosszabb 24 hónapnál, akkor is kell, hogy nagyon friss orvosi, röntgen tanúsítványokat. Ha Ön már elmúlt 17 éves, szüksége lesz egy rendőrségi igazolást, hogy mutasd meg, hogy a jó karakter. Lásd az új-zélandi bevándorlási honlapján további részleteket. Áramvonalas vízumkérelmek már nyitva! Ha egy nemzetközi diák, aki alkalmazni fogja a tanuló vízumot kívülről Új-Zéland, akkor jogosult lehet az áramvonalas vízum folyamat által kínált Bevándorlási Új-Zéland (INZ). Ez lehetővé teszi, hogy a vízumkérelmet kell feldolgozni gyorsabban INZ mert Otago Műszaki nevezi Ön, mint a megfelelő jelölt (INZ dönti el a kimenetelét, és a feldolgozási idő). Miután megkapta a ajánlata Place-re Otago Műszaki Főiskola, akkor kérheti az áramvonalas vízumot jelölést írni tőlünk. További információ és a kérelem benyújtására, kattintson ide. Mi történik, ha befejezem a diplomát? Diákok, akik a diploma a rendes játékidőben és egy állásajánlatot kapcsolatos tanulmányaikat kérheti a munkavállalási vízum újabb két évre. Ez feljogosítja, hogy a munkát a munka, amit ajánlottak, és segíthet jogosult lakóhelye. Mi a helyzet a kérelmező Új-Zéland rezidensi? Ha megfelel a követelményeknek a jelenlegi bevándorlási politika, Új-Zélandon, lehetőség van arra, hogy alkalmazza a tartózkodási bármikor. Bevándorlási politika arra ösztönzi a diákokat, akik a diploma Új-Zélandon is alkalmazni, az állandó lakóhely. Van egy jelentkezési díj? Nem. Mennyi ideig tart a pályázatot? Javasoljuk, hogy alkalmazni legalább három-négy hónappal azelőtt a program elindul, így szerveznek, hogy időben érkezik. Mit kell tenned, hogy tartalmazza a kérelmemet? Az angol nyelvi teszt eredmények: IELTS, TOEFL vagy TOIEC. Szükségünk van még hiteles másolatait bármilyen tanulmányi eredmények van saját tengerentúli középiskolai vagy főiskolai. Mi is előírhatják önéletrajzot vagy portfólió, attól függően, hogy a program felvételi követelményeket. [-]